Elly Scheepers-Dings

Elly is een geboren en getogen Nederweertse. Ze woont sinds 1973 op de Kraan in het mooie buurtschap Schoor, samen met haar man Frenk.

Ze is 48 jaar werkzaam geweest als logopedist en dyslexiespecialist in de schoollogopedie en in eigen praktijk. Elly is in het verleden 14 jaar voorzitter geweest van Peuterspeelzaal Klein Duimpje in Nederweert-Eind en bijna 20 jaar collectant voor Jantje Beton. Hiernaast is ze vele jaren vrijwilliger geweest bij het gehandicapten zwemmen in Zwembad Merenveld, zwemclub ZPC en gymnastiekvereniging Wilskracht. Ook was ze mede-oprichter en tot voor kort lid van logopediekring ”Van Horneland”. Momenteel is Elly nog redactielid van het Buurtblaedje van Schoor, Roeven en Kraan.

Elly houdt van een open en eerlijke discussie op een voor iedereen duidelijke en begrijpelijke manier. Maar liefst 24 jaar heeft Elly zich ingezet als raadslid van De Nederweert VVD. Ze heeft zich met hart en ziel ingezet voor de gemeentepolitiek en voor haar vele vrijwilligerswerk en is daarvoor onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.