Frenk Scheepers

Frenk is vele jaren bestuurslid geweest voor de VVD, waarbij hij de PR op zich heeft genomen. Hij heeft voor de VVD talloze artikelen gepubliceerd in het weekblad en op de website. Tijdens vier succesvolle gemeenteraadsverkiezingen was Frenk de stuwende kracht achter de campagne. 

Frenk heeft in het onderwijs gewerkt; aan de LTS als leraar en aan Het Kwadrant als Sectorleider Techniek. Daarnaast bekleedde hij vele bestuurlijke functies; voorzitter basisschool Nederweert-Eind, voorzitter SKON en bestuurslid Meerderweert.

In het buurtschap Schoor, waar Frenk al bijna 50 jaar woont, is hij bestuurslid geweest en organiseerde hij vele jaren het kindervakantiewerk. Op basis van zijn verzameling oude buurtfoto’s heeft hij een aantal boeken, in samenwerking met anderen, als redacteur en lay-out man uitgebracht. Ook aan het boek ’25 jaar Eynderhoof’, geschreven door Harrie Koppen, heeft hij in die functie een belangrijke bijdrage geleverd. Ruim 30 jaar is hij ook verantwoordelijk voor het uitbrengen van het Buurtblaedje van Schoor.