Lee Timmermans (77)

Ik ben Lee Timmermans. Ik ben geboren in Weert, getrouwd, en heb drie kinderen en vijf kleinkinderen. Na diverse opleidingen kwam ik in de verzekeringswereld terecht. In de Eikenstraat had ik jarenlang een assurantiekantoor.
Ik ben een oude rot in het politieke vak. In 1984 richtte ik de VVD Nederweert op en met de verkiezingen in 1986 werd ik het eerste VVD raadslid. Daarna was ik jarenlang voorzitter en bestuurslid van onze afdeling, maar ook een zeer gewaardeerd erelid.  Nu ben ik sinds oktober 2016 raadslid, en daarnaast bestuurslid van de VVD Centraal Limburg. Ik neem nu voor de achtste keer deel aan de gemeenteraadsverkiezingen. Ik ben een liberaal in hart en nieren. Ik blijf me inzetten voor de VVD, maar ik vind ook dat we meer jonge mensen moeten interesseren voor de VVD.  Gelukkig komen die er steeds meer!

Ondertussen ben ik al enkele jaren gepensioneerd, maar nog altijd actief in het verenigingsleven. Ik was bestuurslid van de tennisclub in Nederweert. Momenteel ben ik bestuurslid van Weert FM en lid van het PBO. Ook ben ik bestuurslid van Veldeke Weert.  Ook sporten vind ik noodzakelijk, want ik tennis nog wekelijks, en ik doe aan fitness, wandelen en joggen.