Wilhelmien Ogier-Dings (58)

Ik ben Wilhelmien, een geboren Nederweertse. Ik woon bijna mijn hele leven in Nederweert en woon sinds 2000 aan de Hagelkruisbaan in Ospel, samen met mijn man Giel. In het dagelijkse leven run ik samen met mijn man een elektrotechnisch installatie bedrijf dat vooral werkzaam is in de agrarische sector, verzorgingshuizen, voedselindustrie, utiliteit en particuliere woningbouw. In dat bedrijf heb ik de verantwoording voor de financiƫle- en personeelszaken.

Ik ben actief lid van Tennisclub de Meulenslag in Ospel en fiets in de damesgroep van Toer- en Wieler Club Nederweert. Ik volg de regionale en landelijke media en lees graag een goed boek, digitaal en op papier.

Ik heb ruim vijf jaar deel uitgemaakt van het lokale VVD bestuur als penningmeester. Ik ben van nature een netwerker en sta midden in de samenleving. Hierdoor vang ik vele signalen op van burgers en ondernemers, jong en oud, die ik vervolgens verwoord naar de gemeenteraadsleden. Ik houd van een evenwichtige samenleving met een daadkrachtige besluitvorming binnen de gemeente. Daarnaast stel ik hoge eisen aan eigentijdse communicatie: onder andere een alom sluitend glasvezel netwerk en een gezond bestaan van een gevarieerd aanbod van sportverenigingen in alle dorpskernen van Nederweert.