Tim Pijls (24)

Ik ben Tim Pijls, 24 jaar oud, opgegroeid in het centrum van Nederweert en momenteel met plezier woonachtig op Budschop. In het dagelijks leven werk ik als beleidsambtenaar sport en volksgezondheid bij de gemeente Brunssum en daarnaast ben ik momenteel fractie-ondersteuner bij VVD Nederweert.

Mijn achtergrond ligt in het sociale domein, waarbij ik in het verleden ook verantwoordelijk ben geweest voor onder andere (de verbetering van) mantelzorgbeleid. Daar heb ik mij met veel passie voor ingezet, iets waar ik me nu ook in mijn eigen gemeente hard voor wil maken.

Nederweert is een prachtige gemeente om op te groeien. Toch zie ik nog veel mogelijkheden om het ook voor de - wat oudere - jongeren beter te maken. Daar wil ik me vol energie voor inzetten! Het zo goed mogelijk ondersteunen van verenigingen draagt daaraan bij. Daarnaast liggen er binnen onze gemeentegrenzen tal van prachtige locaties voor het organiseren van (grotere) evenementen. We zouden als gemeente meer mogelijkheden moeten bieden om het organiseren daarvan makkelijker te maken.

Een Nederweert waar het voor jong en oud goed leven is, daar ga ik voor!